четвртак, 24. септембар 2009.

Pisamce od Slavice i Jevrosime iz Banja Luke

Hej!


Keri je bas porasla, usi su joj najvise porasle i vec je pocela po malo da joj se mijenja dlaka, dobija malo tamniju boju.



Jede redovno i kad god mi rucamo samo skace oko nas pa joj moramo malo dati. Kod nas nismo nasli onu hranu sto si dala mojoj sestri pa smo joj prvo bili kupili nesto od Pedigrea ali joj se nije svidjelo pa smo joj nasli od Proplan (proizvodi Purina) i to joj se svidja. Ima od jagnjetine i ribe pa joj kupimo jednom jednu jednom drugu. I jos ovako joj dajemo nesto da jede kad je ne mozemo od stola odvojiti . Dobije makarone, rizu ali oboje mora biti sa saftom, bez safta nece, pa joj dajemo mladog sira sa hljebom, mrkvu i jabuku. Naucili smo je gdje se piski ali nismo gdje da kaki i ne voli da kaki napolju. Mi je izvedemo u to vrijeme napolje i bude bas dugo i dodjemo kuci i ona odmah kaki .



Na pocetku se bojala lifta a sad vise ne. Sad sve zna i koja su nasa vrata od zgrade i zna zvuk kad lift stize i gdje su nasa vrata od stana. I zna vec svasta, odazove se uvijek kad je zovemo, zna kad kazemo ne pa dodji. A sestru najvise voli, misli da joj je ona mama . Kad su obe u kuci ona samo gleda gdje mi je sestra, zna je po pola sata cekati ispred kupatila, a joj te radosti kad se vrata otvore. A najvise voli kad nam dolazi mama, ona se toliko obraduje, ma to je....

E, onda voli mnogo teniske loptice, obucu i carape. Vise i ne znamo koliko carapa imamo ispod kreveta. I voli da se sunca. Evo sad sam joj namjestila da ima sunca u sobi i ona gleda u sunce i zmiri koliko je jako sunce, ali nece da se pomijeri. Tako je nekada nadjemo na terasi kako se sunca . A sad kad idemo napolje trazi samo kestenje, to joj je sada najzanimljivije.



Ove slike sto sam poslala su skoro sve od skora. Ta na krevetu je najnovija a ova u kucici je od prije. Taj znak na kucici je bio citav jedva pola sata. Samo ga je dohvatila i gricnula . Ima ogrlicu ali joj se ne svidja. Drzala je koji dan ,stalno se cesala i dirala je pokusavajuci da je izgrize pa smo joj skinuli, sad cemo joj neku satensku napraviti. I vec moramo da joj sijemo neku garderobu jer je vec pohladno.

Gdje su joj braca i mama i tata? Jevrosima sad uvijek kaze kad bude dolazila za NS vise nece ici kod tetaka nego kod vas da Keri vidi roditelje .

Puno pozdrava od nas iz suncane Banja Luke.

odgovor>
Zeljno sam ocekivala vase javljanje i obradovale ste me opsirnim pismom. Drago mi je sto se snalazite tj. sto ste se brzo privikle na novog clana.
Kliknite na slicicu sa nazivom otvorila se vrata naci cete Kerinu sestricu a i roditelje. Bratic je otisao za Svedsku , no i njegove slike su gore na blogu,Stenci cekaju na novi dom :) on je crne boje.

Ako dozvolite postavila bih ovu prepisku na blog zajedno sa Kerinim slikama kako bi vase iskustvo podelili sa ostalim posetiocima.

Budite dobro